Sípia amb tinta

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 sípies de platja de 800 g
  • 1 ceba de Figueres
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada de julivert
  • pa mullat amb llet
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 200 g d'arròs basmati

PREPARACIÓ

Poseu la sípia en una paella ben calenta perquè li surti tota l'aigua, i reserveu la sípia i l'aigua en diferents plats.
A la mateixa paella sofregiu la ceba, poseu-hi l'all i el julivert i deixeu-ho fins que estigui ben fregit. A continuació, poseu-hi el tomàquet triturat i quan comenci a separar-se, tireu-hi el pa remullat amb la llet per espessir-ho. Passats uns minuts, poseu-hi la salsa de la sípia i la tinta. Remeneu-ho i poseu-hi l'aigua i la sípia que heu reservat abans. Deixeu-ho a foc lent durant 20 minuts. Per a l'acompanyament, primer renteu l'arròs 3 vegades amb aigua freda. Bulliu-lo amb el doble de volum d'aigua freda, i quan estigui fet, retireu-lo del foc i deixeu-lo tapat durant 10 minuts.
Anar al contingut