Sípia amb mandonguilles

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 6 persones:
  • 2 sípies grosses
  • 250 g de sofregit de ceba i tomàquet
  • 1/2 l de fumet de peix
  • 250 g de carn picada de vedella
  • 250 g de carn picada de porc
  • molla de 1/2 barra de pa
  • 1 got de llet
  • 1 got de pèsols congelats
  • farina per les mandonguilles
  • Per a la picada:
  • 5 avellanes torrades
  • 5 ametlles torrades
  • 1 gra d'all picat
  • 2 culleradetes d'anís dolç
  • julivert

PREPARACIÓ

1. Talleu la sípia sense pietat.
2. Poseu-la a coure amb el fumet i el sofregit fins que arrenqui el bull. Llavors abaixeu el foc i tapeu la cassola.
3. Feu les mandonguilles més bufones de tot Catalunya.
4. Tireu les mandonguilles a la cassola i les deixeu coure 2 minuts., que podeu aprofitar per fer la picada.
5. El punt final el posen els pèsols i la picada. Ho deixeu bullir un minut més i ja està.