Sinigang na baka (Sopa de vedella) - Filipines
- Programa: Karakia
- Cuina: Eddie Romero (restaurant Fil.Manila), Barcelona
INGREDIENTS
- carn de vedella
- pebrot verd
- tomàquets
- mongetes
- llimones
- cebes
- alls
- sal i oli
PREPARACIÓ
En una olla amb aigua i sal, bulliu-hi un tros de carn de vedella.
Mentrestant, trossegeu ben petit el pebrot verd, les mongetes, la ceba i el tomàquet.
Un cop la vedella sigui cuita, retireu-la del brou i talleu-la a trossos petits. Reserveu-la.
Poseu oli en una cassola i feu-hi enrossir els alls trinxats.
Quan tingueu els alls daurats, incorporeu-hi les hortalisses i la carn. Remeneu-ho una mica i afegiu-hi cinc cullerots del brou de coure la carn. Saleu-ho al vostre gust.
Espremeu amb la mà una o dues llimones i afegiu-ne el suc a la cassola.
Rectifiqueu de sal i deixeu que faci xup-xup uns 20 minuts.
Mentrestant, trossegeu ben petit el pebrot verd, les mongetes, la ceba i el tomàquet.
Un cop la vedella sigui cuita, retireu-la del brou i talleu-la a trossos petits. Reserveu-la.
Poseu oli en una cassola i feu-hi enrossir els alls trinxats.
Quan tingueu els alls daurats, incorporeu-hi les hortalisses i la carn. Remeneu-ho una mica i afegiu-hi cinc cullerots del brou de coure la carn. Saleu-ho al vostre gust.
Espremeu amb la mà una o dues llimones i afegiu-ne el suc a la cassola.
Rectifiqueu de sal i deixeu que faci xup-xup uns 20 minuts.