Simangag na kanin (Arròs "tres delícies") - Filipines

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Lurdes Irma Medrano, Barcelona

INGREDIENTS

  • arròs
  • pèsols
  • gambes
  • pernil dolç
  • pastanaga
  • pebrot verd
  • ous
  • alls
  • sucre
  • sal i oli

PREPARACIÓ

Prepareu un arròs blanc, bullit, i reserveu-lo.
Bateu els ous i aboqueu-los en una paella grossa (va més bé si feu servir un wok) amb un bon raig d'oli. Remeneu-ho una mica i, quan els ous batuts estiguin mig cuits, incorporeu-hi l'arròs que teniu reservat, un o dos grans d'all trinxats i el pebrot verd picat petit. Remeneu-ho perquè els ingredients quedin ben barrejats i, seguidament, afegiu a la paella la pastanaga tallada a daus petits. Saleu-ho generosament i torneu-ho a remenar.
Afegiu-hi els pèsols, les gambes, el pernil dolç tallat a tires primes i el sucre. Remeneu-ho una altra vegada i ja ho podeu servir.