Sigumchi-namul (Amanida d'espinacs) - Seül, Corea del Sud

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Hyemin Lee, Barcelona

INGREDIENTS

  • espinacs
  • alls
  • ceba tendra
  • llavors de sèsam
  • salsa de soja
  • oli de sèsam
  • sal

PREPARACIÓ

Peleu els alls i reserveu-los.
Talleu la tija de les fulles d'espinacs.
Poseu una cassola al foc amb aigua abundant i, quan arrenqui el bull, escaldeu-hi els espinacs durant un minut. Retireu-los de la cassola i passeu-los en un bol que tindreu a punt amb aigua freda. Això farà que no perdin color. Després, esbandiu-los a raig d'aixeta i deixeu que s'escorrin. Un cop ben escorreguts, talleu-los i poseu-los en un bol que ja serà el de servir.
Matxuqueu els alls i talleu a llunes ben fines una ceba tendra. Afegiu-ho als espinacs.
Saleu-los generosament i adobeu-los amb un raig de salsa de soja i unes quantes llavors de sèsam. Remeneu-ho perquè els espinacs quedin ben amarats dels condiments i, per últim, afegiu-hi un raig d'oli de sèsam. Torneu-ho a remenar i ja podreu portar a taula aquesta amanida.