Sèpies estofades amb carxofes

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Hernández
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Folquer, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 sèpies petites
  • 8 carxofes
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 1 l de fumet de peix
  • oli, sal i julivert

PREPARACIÓ

Bulliu els cors de les carxofes amb aigua durant uns 5 minuts.
Mentrestant, feu un sofregit de ceba picada en una paella amb oli. Quan la ceba hagi agafat una mica de color, afegiu-hi el tomàquet, també picat. Talleu les carxofes a quarts i fregiu-les en una altra paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, incorporeu-les al sofregit, aboqueu-hi el brou de peix i deixeu-ho bullir dos minuts. Tot seguit, fregiu una mica les sèpies i després passeu-les a la paella de les carxofes. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, tireu-hi julivert picat i deixeu-ho bullir un minut.