Sèpies estofades amb carxofes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Hernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Folquer, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 sèpies petites
- 8 carxofes
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 1 l de fumet de peix
- oli, sal i julivert
PREPARACIÓ
Bulliu els cors de les carxofes amb aigua durant uns 5 minuts.
Mentrestant, feu un sofregit de ceba picada en una paella amb oli. Quan la ceba hagi agafat una mica de color, afegiu-hi el tomàquet, també picat. Talleu les carxofes a quarts i fregiu-les en una altra paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, incorporeu-les al sofregit, aboqueu-hi el brou de peix i deixeu-ho bullir dos minuts. Tot seguit, fregiu una mica les sèpies i després passeu-les a la paella de les carxofes. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, tireu-hi julivert picat i deixeu-ho bullir un minut.
Mentrestant, feu un sofregit de ceba picada en una paella amb oli. Quan la ceba hagi agafat una mica de color, afegiu-hi el tomàquet, també picat. Talleu les carxofes a quarts i fregiu-les en una altra paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, incorporeu-les al sofregit, aboqueu-hi el brou de peix i deixeu-ho bullir dos minuts. Tot seguit, fregiu una mica les sèpies i després passeu-les a la paella de les carxofes. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, tireu-hi julivert picat i deixeu-ho bullir un minut.