Sèpia amb ceps i mongetes del ganxet

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Colomé
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Boig, Sabadell

INGREDIENTS

  • 600 g de sèpia
  • 400 g de ceps
  • 500 g de mongeta del ganxet bullida
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • 10 ametlles
  • 1 copa de conyac
  • 4 cullerades de tomàquet confitat
  • 1/2 l de fumet
  • oli d'oliva i sal

PREPARACIÓ

Per fer la picada, poseu en un bol les ametlles i els grans d'all i tritureu-ho amb el morter.

Després, afegiu-hi el conyac i remeneu-ho tot bé.

A continuació, en una cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i la sèpia tallada a daus.

Quan estiguin rosses, afegiu-hi els ceps tallats a trossos, la sal i el tomàquet confitat i deixeu-ho coure.

Tot seguit, poseu-hi la picada, les mongetes i el fumet i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts i ja podeu emplatar-ho.