Senglar amb castanyes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ramon Calm
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau
INGREDIENTS
- 1 kg de porc senglar
- 2 fulles de llorer
- 1 brot de romaní
- 1 ampolla de vi negre
- 20 cebetes de platillo
- 20 castanyes torrades
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1/2 porro
- 1/2 l de brou
- oli, sal i pebre
- Per a la picada:
- 8 ametlles
- 2 galetes
- 2 alls
- julivert
PREPARACIÓ
Salpebreu el senglar, poseu-lo en un bol amb el vi negre, el romaní i el llorer, i deixeu-lo macerar durant dos dies a la nevera.
Un cop macerat, reserveu el suc de la maceració i sofregiu el senglar en una paella amb oli. A part, sofregiu el porro i la ceba, tot ratllat. Quan estigui ben ros, afegiu-hi el brou i tritureu-ho.
Poseu el senglar ja cuit en una cassola amb una mica del suc de marinar-lo i deixeu-ho bullir durant una hora. Després, afegiu-hi el sofregit amb el brou i deixeu-ho coure 30 minuts més.
Per fer la picada, tritureu en un morter les galetes, les ametlles, els alls i el julivert. Afegiu la picada a la cassola, juntament amb les castanyes pelades i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Ja podeu emplatar-ho.
Un cop macerat, reserveu el suc de la maceració i sofregiu el senglar en una paella amb oli. A part, sofregiu el porro i la ceba, tot ratllat. Quan estigui ben ros, afegiu-hi el brou i tritureu-ho.
Poseu el senglar ja cuit en una cassola amb una mica del suc de marinar-lo i deixeu-ho bullir durant una hora. Després, afegiu-hi el sofregit amb el brou i deixeu-ho coure 30 minuts més.
Per fer la picada, tritureu en un morter les galetes, les ametlles, els alls i el julivert. Afegiu la picada a la cassola, juntament amb les castanyes pelades i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Ja podeu emplatar-ho.