Seitó amb sorbet de tomàquet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Juan Diego Sánchez-Luna
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: 20 a la Rambla, Tarragona
- Informació nutricional -Obre
El tomàquet és una bona font de vitamina C, nutrient que redueix el cansament i la fatigaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 kg de seitó en filets
- farina
- torradetes de pa d'olives
- 450 g de tomàquet
- 100 g d'oli d'oliva
- 50 g de sucre
- 8 g de sal
- pebre
- sal i oli
- sal en escates (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, talleu els tomàquets a trossos mitjans, afegiu-hi l'oli, la sal i el sucre i congeleu-ho una hora aproximadament. Després, deixeu els tomàquets 10 minuts temperant-se, fora de la nevera. Quan encara estiguin una mica congelats, emulsioneu-ho amb l'ajuda de la batedora i reserveu-ho al congelador.
A continuació, passeu els seitons, amb una mica de sal i pebre, per farina, i fregiu-los en l'oli d'oliva ben calent. Quan estiguin dauradets, deixeu-los reposar en paper absorbent, perquè deixin l'oli sobrant. Finalment, poseu els seitons damunt de les torradetes.
I ja per acabar, en un got de boca ampla poseu-hi el sorbet de tomàquet i afegiu a la copa les torradetes amb els seitons.
A continuació, passeu els seitons, amb una mica de sal i pebre, per farina, i fregiu-los en l'oli d'oliva ben calent. Quan estiguin dauradets, deixeu-los reposar en paper absorbent, perquè deixin l'oli sobrant. Finalment, poseu els seitons damunt de les torradetes.
I ja per acabar, en un got de boca ampla poseu-hi el sorbet de tomàquet i afegiu a la copa les torradetes amb els seitons.