Seitó amb sorbet de tomàquet

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Juan Diego Sánchez-Luna
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: 20 a la Rambla, Tarragona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet és una bona font de vitamina C, nutrient que redueix el cansament i la fatigaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 1 kg de seitó en filets
  • farina
  • torradetes de pa d'olives
  • 450 g de tomàquet
  • 100 g d'oli d'oliva
  • 50 g de sucre
  • 8 g de sal
  • pebre
  • sal i oli
  • sal en escates (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, talleu els tomàquets a trossos mitjans, afegiu-hi l'oli, la sal i el sucre i congeleu-ho una hora aproximadament. Després, deixeu els tomàquets 10 minuts temperant-se, fora de la nevera. Quan encara estiguin una mica congelats, emulsioneu-ho amb l'ajuda de la batedora i reserveu-ho al congelador.

A continuació, passeu els seitons, amb una mica de sal i pebre, per farina, i fregiu-los en l'oli d'oliva ben calent. Quan estiguin dauradets, deixeu-los reposar en paper absorbent, perquè deixin l'oli sobrant. Finalment, poseu els seitons damunt de les torradetes.

I ja per acabar, en un got de boca ampla poseu-hi el sorbet de tomàquet i afegiu a la copa les torradetes amb els seitons.

Anar al contingut