Schi (Escudella russa) - Rússia
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandre Korotov, Barcelona
INGREDIENTS
- pollastre
- carn de vedella
- col
- ceba
- tomàquet
- pastanaga
- pebrot verd
- olives verdes
- pebre vermell dolç
- pebre negre
- sal
- smetana
PREPARACIÓ
En una olla amb força aigua, feu-hi bullir durant un parell d'hores la vedella i el pollastre (la proporció és d'una part de vedella per tres de pollastre).
Passat aquest temps, afegiu-hi mig pebrot verd, la col tallada ben petita, les olives verdes i el tomàquet.
Condimenteu-ho al vostre gust amb els pebres i la sal.
Mentrestant, prepareu un sofregit amb la ceba i la pastanaga ratllades.
Quan el tingueu llest, incorporeu-lo a l'olla i deixeu que tot plegat cogui una mitja hora més.
Serviu aquesta escudella ben calenta i, si voleu fer-ho com els russos, afegiu a cada plat una cullerada de smetana.
Passat aquest temps, afegiu-hi mig pebrot verd, la col tallada ben petita, les olives verdes i el tomàquet.
Condimenteu-ho al vostre gust amb els pebres i la sal.
Mentrestant, prepareu un sofregit amb la ceba i la pastanaga ratllades.
Quan el tingueu llest, incorporeu-lo a l'olla i deixeu que tot plegat cogui una mitja hora més.
Serviu aquesta escudella ben calenta i, si voleu fer-ho com els russos, afegiu a cada plat una cullerada de smetana.