Schi (Escudella russa) - Rússia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Alexandre Korotov, Barcelona

INGREDIENTS

  • pollastre
  • carn de vedella
  • col
  • ceba
  • tomàquet
  • pastanaga
  • pebrot verd
  • olives verdes
  • pebre vermell dolç
  • pebre negre
  • sal
  • smetana

PREPARACIÓ

En una olla amb força aigua, feu-hi bullir durant un parell d'hores la vedella i el pollastre (la proporció és d'una part de vedella per tres de pollastre).
Passat aquest temps, afegiu-hi mig pebrot verd, la col tallada ben petita, les olives verdes i el tomàquet.
Condimenteu-ho al vostre gust amb els pebres i la sal.
Mentrestant, prepareu un sofregit amb la ceba i la pastanaga ratllades.
Quan el tingueu llest, incorporeu-lo a l'olla i deixeu que tot plegat cogui una mitja hora més.
Serviu aquesta escudella ben calenta i, si voleu fer-ho com els russos, afegiu a cada plat una cullerada de smetana.