Sashimi tebi de gambetes al vapor de te verd
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Raurich
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Dos Palillos, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de gambetes vermelles
- 3 cullerades de te oolong
- 200 g d'aigua
- algues fresques variades
- pebre sansho
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una tetera el te oolong i l'aigua bullint, tapeu-la i deixeu-la infusionar durant 3 minuts.
Mentrestant, poseu les algues a la base de la vaporera, afegiu-hi les gambes pelades a sobre, poseu la vaporera sobre una cassola buida i calenta, aboqueu el te sobre les gambes, tapeu la vaporera i deixeu-ho escalfar durant uns 15 segons.
I ja per acabar, destapeu la vaporera, amaniu les gambes amb una mica de sal i pebre sansho i ja ho podeu servir.
Mentrestant, poseu les algues a la base de la vaporera, afegiu-hi les gambes pelades a sobre, poseu la vaporera sobre una cassola buida i calenta, aboqueu el te sobre les gambes, tapeu la vaporera i deixeu-ho escalfar durant uns 15 segons.
I ja per acabar, destapeu la vaporera, amaniu les gambes amb una mica de sal i pebre sansho i ja ho podeu servir.