Sarsuela
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manel Marqués
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de rap
- 4 supremes de lluç
- 1 calamar
- 8 gambes
- 4 cloïsses
- 1 pebre de Caiena
- 1 cullerada d'estragó
- 1 cullerada de picada de fruita seca
- 1 got de conyac
- 1 l de fumet
PREPARACIÓ
Salteu els caps de les gambes en una paella amb oli i una mica de pebre de Caiena.
Després afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho. Quan les flames s'hagin apagat, tireu-hi el fumet i deixeu-ho reduir. Finalment, coleu el brou.
Mentrestant, saleu el peix i fregiu-lo lleugerament en una paella amb oli.
Tot seguit, feu una picada amb la fruita seca i el julivert.
I ja per acabar, poseu en una cassola el peix fregit, l'estragó, el fumet de gambes i la picada i remeneu-ho bé. Deixeu-ho coure al forn durant 5 minuts a 180 graus i ja podreu emplatar-ho.
Després afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho. Quan les flames s'hagin apagat, tireu-hi el fumet i deixeu-ho reduir. Finalment, coleu el brou.
Mentrestant, saleu el peix i fregiu-lo lleugerament en una paella amb oli.
Tot seguit, feu una picada amb la fruita seca i el julivert.
I ja per acabar, poseu en una cassola el peix fregit, l'estragó, el fumet de gambes i la picada i remeneu-ho bé. Deixeu-ho coure al forn durant 5 minuts a 180 graus i ja podreu emplatar-ho.