Sarsuela

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manel Marqués
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 talls de rap
  • 4 supremes de lluç
  • 1 calamar
  • 8 gambes
  • 4 cloïsses
  • 1 pebre de Caiena
  • 1 cullerada d'estragó
  • 1 cullerada de picada de fruita seca
  • 1 got de conyac
  • 1 l de fumet

PREPARACIÓ

Salteu els caps de les gambes en una paella amb oli i una mica de pebre de Caiena.
Després afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho. Quan les flames s'hagin apagat, tireu-hi el fumet i deixeu-ho reduir. Finalment, coleu el brou.

Mentrestant, saleu el peix i fregiu-lo lleugerament en una paella amb oli.

Tot seguit, feu una picada amb la fruita seca i el julivert.

I ja per acabar, poseu en una cassola el peix fregit, l'estragó, el fumet de gambes i la picada i remeneu-ho bé. Deixeu-ho coure al forn durant 5 minuts a 180 graus i ja podreu emplatar-ho.