Sardines racó
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 24 sardines
- 2 cebes de Figueres
- all
- julivert
- vinagre de Xerès
- pa ratllat
- llard
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la ceba tallada en juliana en un cassó amb oli i llard.
Afegiu-hi sal i pebre i deixeu que es vagi fent lentament. A continuació, poseu les sardines sense espina en una safata pel forn. Després, afegiu-hi sal, pebre, all i julivert picats, vinagre, pa ratllat, oli i la ceba. Deixeu-ho coure al forn durant 8 minuts a 180 graus. I ja per acabar, emplateu la ceba al mig del plat i disposeu-hi les sardines al voltant.
Afegiu-hi sal i pebre i deixeu que es vagi fent lentament. A continuació, poseu les sardines sense espina en una safata pel forn. Després, afegiu-hi sal, pebre, all i julivert picats, vinagre, pa ratllat, oli i la ceba. Deixeu-ho coure al forn durant 8 minuts a 180 graus. I ja per acabar, emplateu la ceba al mig del plat i disposeu-hi les sardines al voltant.