Sardines racó

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 24 sardines
  • 2 cebes de Figueres
  • all
  • julivert
  • vinagre de Xerès
  • pa ratllat
  • llard
  • sal
  • pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la ceba tallada en juliana en un cassó amb oli i llard.
Afegiu-hi sal i pebre i deixeu que es vagi fent lentament. A continuació, poseu les sardines sense espina en una safata pel forn. Després, afegiu-hi sal, pebre, all i julivert picats, vinagre, pa ratllat, oli i la ceba. Deixeu-ho coure al forn durant 8 minuts a 180 graus. I ja per acabar, emplateu la ceba al mig del plat i disposeu-hi les sardines al voltant.
Anar al contingut