San Choy Bau

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Ferré i Xin Yu
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La xina, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La cuina oriental es caracteritza per tenir una forta base vegetal i ser pobre en greixos. Diferents estudis han relacionat aquestes característiques amb la major esperança de vida d'aquests països.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 6 bolets xinesos
  • 3 cullerades d'oli
  • 1 botifarra de porc esmicolada
  • 2 cuixes de pollastre tallada a tires
  • 2 grans d'all
  • 10 g de gingebre
  • 1 api
  • 50 g de mongetes verdes
  • 1 pebrot vermell
  • 50 g de castanyes d'aigua
  • 2 cullerades de salsa d'ostres
  • 2 cullerades de soja líquida
  • 2 cullerades de salsa de prunes
  • pebre
  • 8 fulles d'enciam francès

PREPARACIÓ

Per començar, en un wok amb una mica d'oli salteu el pollastre i la botifarra.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi l'all picat, el gingebre picat, els bolets tallats a trossos, i l'api, la mongeta i el pebrot, tot tallat a la juliana, i salteu-ho durant un parell de minuts. Després, poseu-hi la salsa d'ostres, la salsa de prunes, la soja, les castanyes d'aigua i el pebre i salteu-ho durant un parell de minuts més. I ja per acabar, poseu el saltat sobre les fulles d'enciam, enrotlleu-les com si fos un caneló i ja ho podeu emplatar.
Anar al contingut