Saltejat de sèpia amb faves i rossinyols
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Fede Merino, Fonda Cal Fuxet, Aransa ( Cerdanya)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 bon grapat de rossinyols
- 1 sèpia
- Favetes
- 1 all
- Oli
- Julivert
PREPARACIÓ
1. Netegeu els rossinyols i talleu-los
2. Passeu-los per la paella fins que s'evapori l'aigua.
3. Talleu la sèpia a daus. Retireu els rossinyols i a la mateixa paella salteu-hi la sèpia. Un cop la sèpia sigui cuita poseu-hi les favetes (pre-cuites) i, seguidament tireu-hi els rossinyols.
4. Afegiu-hi una mica d'all picat i deixeu-ho coure tot junt 3 ó 4 minuts.
2. Passeu-los per la paella fins que s'evapori l'aigua.
3. Talleu la sèpia a daus. Retireu els rossinyols i a la mateixa paella salteu-hi la sèpia. Un cop la sèpia sigui cuita poseu-hi les favetes (pre-cuites) i, seguidament tireu-hi els rossinyols.
4. Afegiu-hi una mica d'all picat i deixeu-ho coure tot junt 3 ó 4 minuts.