Saltejat de bolets

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Saltejat de bolets
  • (per a 2 persones)
  • 2 ous
  • 1 botifarra negra
  • cansalada del coll
  • bolets variats: peus de rata
  • trompetes de la mort
  • rovellons
  • rossinyols
  • ceps
  • ous de reig
  • llenegues

PREPARACIÓ

1. Tallem els bolets a trossets no gaire petits, i els fem fregir en una paella.

2. Fregim uns trossos grossos de cansalada, només la part magre, i la botifarra negra.

3. Piquem una mica d'all i julivert i n'afegim a la paella dels bolets.

4. Fem dos buits a la paella on tenim els bolets i hi afegim en cadascun un ou. Els fregim.

5. Ja ho tenim, ara només cal que ho emplatem tot: els bolets, la cansalada i la botifarra.

* L'Isma i el Nando us proposen tres vins per acompanyar aquests plats: Pas Curtel (del 2004), Mas Collet (del Montsant, també del 2004) i un Geol.