Saltat de xiulets amb tripa de bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andreu Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de can Serra, Empuriabrava (Alt Empordà)
INGREDIENTS
- 1 kg de xiulets
- 600 g de tripa de bacallà
- 6 alls tendres
- 300 g de botifarra negra
- oli, sal i pebre
- fumet de tripa de bacallà
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua, bulliu-hi els xiulets tallats a trossos, durant uns 5 minuts.
Mentrestant, en un altre cassó amb aigua, bulliu-hi la tripa de bacallà, que heu tingut en remull durant 12 hores, durant 5 minuts més.
A continuació, en una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi els xiulets, una mica de sal i pebre, la tripa de bacallà i la botifarra tallada a rodanxes, i sofregiu-ho tot durant uns 5 minuts. Finalment, afegiu-hi el fumet del bacallà, deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més i ja podreu emplatar-ho.
Mentrestant, en un altre cassó amb aigua, bulliu-hi la tripa de bacallà, que heu tingut en remull durant 12 hores, durant 5 minuts més.
A continuació, en una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi els xiulets, una mica de sal i pebre, la tripa de bacallà i la botifarra tallada a rodanxes, i sofregiu-ho tot durant uns 5 minuts. Finalment, afegiu-hi el fumet del bacallà, deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més i ja podreu emplatar-ho.