Saltat de xiulets amb tripa de bacallà

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Andreu Martínez
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de can Serra, Empuriabrava (Alt Empordà)

INGREDIENTS

  • 1 kg de xiulets
  • 600 g de tripa de bacallà
  • 6 alls tendres
  • 300 g de botifarra negra
  • oli, sal i pebre
  • fumet de tripa de bacallà

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua, bulliu-hi els xiulets tallats a trossos, durant uns 5 minuts.
Mentrestant, en un altre cassó amb aigua, bulliu-hi la tripa de bacallà, que heu tingut en remull durant 12 hores, durant 5 minuts més.

A continuació, en una cassola amb una mica d'oli, poseu-hi els xiulets, una mica de sal i pebre, la tripa de bacallà i la botifarra tallada a rodanxes, i sofregiu-ho tot durant uns 5 minuts. Finalment, afegiu-hi el fumet del bacallà, deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més i ja podreu emplatar-ho.