Saltat de patates, carbassa i llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 400 g de patates
- 1 carbassa
- 8 llagostins
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 gra d'all
- 1 cebollí (picat)
- sal i pebre
- nou moscada
PREPARACIÓ
Comenceu aquest plat preparant unes boles de patata i de carbassa amb l'ajuda d'una "cullera buidadora".
A continuació, en dos cassons amb aigua i sal, bulliu les boles de patata 10 minuts i les de carbassa 20 minuts. Mentrestant, aprofiteu per fer un allioli negat. Després salteu els llagostins en una paella i els caps en una altra. En aquesta última paella afegiu-hi una mica d'allioli negat. Salteu les boles de patata i de carbassa en l'oli que heu fet servir per a fregir els caps de llagostí. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i poseu-hi nou moscada mòlta. Finalment, serviu les patates i la carbassa amb els llagostins. Decoreu el plat amb els caps i amb cebollí.
A continuació, en dos cassons amb aigua i sal, bulliu les boles de patata 10 minuts i les de carbassa 20 minuts. Mentrestant, aprofiteu per fer un allioli negat. Després salteu els llagostins en una paella i els caps en una altra. En aquesta última paella afegiu-hi una mica d'allioli negat. Salteu les boles de patata i de carbassa en l'oli que heu fet servir per a fregir els caps de llagostí. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i poseu-hi nou moscada mòlta. Finalment, serviu les patates i la carbassa amb els llagostins. Decoreu el plat amb els caps i amb cebollí.