Saltat de patates, carbassa i llagostins

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 400 g de patates
  • 1 carbassa
  • 8 llagostins
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all
  • 1 cebollí (picat)
  • sal i pebre
  • nou moscada

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat preparant unes boles de patata i de carbassa amb l'ajuda d'una "cullera buidadora".
A continuació, en dos cassons amb aigua i sal, bulliu les boles de patata 10 minuts i les de carbassa 20 minuts. Mentrestant, aprofiteu per fer un allioli negat. Després salteu els llagostins en una paella i els caps en una altra. En aquesta última paella afegiu-hi una mica d'allioli negat. Salteu les boles de patata i de carbassa en l'oli que heu fet servir per a fregir els caps de llagostí. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i poseu-hi nou moscada mòlta. Finalment, serviu les patates i la carbassa amb els llagostins. Decoreu el plat amb els caps i amb cebollí.