Saltat de pasta

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Saltat de pasta
  • (per a 2 persones)
  • 1 manat d'espàrrecs de marge
  • 2 carbassons amb la flor
  • 150 g de pasta de sèmola
  • ceps dessecats
  • sipietes de platja

PREPARACIÓ

1. Traiem la tija dels espàrrecs verds perquè siguin més tendres i separem el carbassó de la flor, perquè tenen coccions diferents. Reservem tots tres ingredients.
2. Tallem els carbassons per la meitat, de forma longitudinal, els posem de cap per avall i en fem dauets amb les quatre meitats.
3. Escalfem una paella amb un raig d'oli, hi posem els dauets de carbassó amb un pessic de sal i els saltem.
4. Tallem a trossets petits els espàrrecs, respectant-ne, però, la punta sencera, que és la part més tendra. Els afegim a la paella i hi tirem una mica de pebre.
5. Ara tallem a trossets els ceps dessecats i també els saltem a la paella amb el carbassó i els espàrrecs. Deixem que es cogui tot.
6. Posem un cassó amb aigua al foc amb una mica de sal i hi coem la pasta.
7. Piquem les flors de carbassó i les reservem.
8. Fem les sipietes a la planxa.
9. Afegim la pasta cuita i les flors de carbassó a la paella i ho barregem tot.
10. Emplatem la pasta de la paella amb les sipietes.