Saltat de pasta amb rossinyols

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Font
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Quim Font, Salou

INGREDIENTS

  • 400 g de pasta
  • 1 escalunya
  • 400 g de rossinyols
  • oli d'oliva verge
  • 1 culleradeta de pols de bolets
  • 1 copa de vi de Xerès
  • sal, pebre
  • oli de tòfona blanca

PREPARACIÓ

Feu bullir la pasta durant 4 minuts en una olla amb aigua, oli i sal.
Mentrestant, sofregiu l'escalunya picada i els rossinyols tallats a làmines en una paella amb oli.

Quan la pasta estigui cuita, poseu-la a la paella on teniu el sofregit. Afegiu-hi el vi de Xerès, la pols de bolets, la sal i el pebre, i salteu-ho tot durant 2 minuts.

Finalment, emplateu la pasta amb els bolets i amaniu-ho amb l'oli de tòfona blanca.
Anar al contingut