Saltat de pasta amb rossinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Font
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Quim Font, Salou
INGREDIENTS
- 400 g de pasta
- 1 escalunya
- 400 g de rossinyols
- oli d'oliva verge
- 1 culleradeta de pols de bolets
- 1 copa de vi de Xerès
- sal, pebre
- oli de tòfona blanca
PREPARACIÓ
Feu bullir la pasta durant 4 minuts en una olla amb aigua, oli i sal.
Mentrestant, sofregiu l'escalunya picada i els rossinyols tallats a làmines en una paella amb oli.
Quan la pasta estigui cuita, poseu-la a la paella on teniu el sofregit. Afegiu-hi el vi de Xerès, la pols de bolets, la sal i el pebre, i salteu-ho tot durant 2 minuts.
Finalment, emplateu la pasta amb els bolets i amaniu-ho amb l'oli de tòfona blanca.
Mentrestant, sofregiu l'escalunya picada i els rossinyols tallats a làmines en una paella amb oli.
Quan la pasta estigui cuita, poseu-la a la paella on teniu el sofregit. Afegiu-hi el vi de Xerès, la pols de bolets, la sal i el pebre, i salteu-ho tot durant 2 minuts.
Finalment, emplateu la pasta amb els bolets i amaniu-ho amb l'oli de tòfona blanca.