Saltat de macarrons amb rossinyols, sípia i verdura

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Gascons
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els Tinars

INGREDIENTS

  • 1 kg de macarrons
  • 200 g de rossinyols
  • 1 sípia
  • 100 g de cansalada
  • 2 cebes
  • 10 tomàquets de pera
  • 250 g de mongeta verda
  • 4 pastanagues
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • llorer
  • formatge de Parma
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, escaldeu les verdures i talleu-les a daus.
Després, prepareu el sofregit amb ceba, tomàquet, all i llorer. Passeu-ho pel morter. Seguidament, bulliu els macarrons amb una mica d'oli, sal i mitja fulla de llorer. A continuació, salpebreu les verdures i salteu-les. Incorporeu-hi el sofregit. Salteu els rossinyols i la cansalada. Remeneu-ho i afegiu-hi la sípia. Salpebreu-ho tot i daureu-ho a foc viu. Mentrestant, incorporeu els macarrons a la paella on teniu les verdures i el sofregit. Deixeu-ho coure dos minuts i aneu-ho remenant. Després, afegiu-hi els rossinyols, la sípia i la cansalada, i continueu-ho remenant. I ja per acabar, poseu el saltat en un motllo i després retireu-lo. Decoreu-ho amb formatge de Parma.