Saltat de calamarsons i rossinyols

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de calamarsons de platja
  • 1/2 kg de rossinyols
  • 400 g de mongetes
  • 4 grans d'all
  • 2 cullerades de julivert
  • sal grossa
  • allioli
  • pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli a la paella i quan estigui ben calent, fregiu-hi els rossinyols i reserveu-los.
Per fer els calamarsons, primer traieu-los l'espina i fregiu-los a la mateixa paella amb l'oli ben calent. Poseu-hi l'all i el julivert i salpebreu-ho. Tot seguit, afegiu-hi els bolets. Reserveu-ho i prepareu la guarnició. Feu l'allioli, poseu-lo a la paella i daureu-hi les mongetes. Quan ho tingueu tot emplatat, amaniu-ho amb sal gruixuda i amb una mica de vinagre agredolç.
Anar al contingut