Saltat de calamarsons i rossinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de calamarsons de platja
- 1/2 kg de rossinyols
- 400 g de mongetes
- 4 grans d'all
- 2 cullerades de julivert
- sal grossa
- allioli
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli a la paella i quan estigui ben calent, fregiu-hi els rossinyols i reserveu-los.
Per fer els calamarsons, primer traieu-los l'espina i fregiu-los a la mateixa paella amb l'oli ben calent. Poseu-hi l'all i el julivert i salpebreu-ho. Tot seguit, afegiu-hi els bolets. Reserveu-ho i prepareu la guarnició. Feu l'allioli, poseu-lo a la paella i daureu-hi les mongetes. Quan ho tingueu tot emplatat, amaniu-ho amb sal gruixuda i amb una mica de vinagre agredolç.
Per fer els calamarsons, primer traieu-los l'espina i fregiu-los a la mateixa paella amb l'oli ben calent. Poseu-hi l'all i el julivert i salpebreu-ho. Tot seguit, afegiu-hi els bolets. Reserveu-ho i prepareu la guarnició. Feu l'allioli, poseu-lo a la paella i daureu-hi les mongetes. Quan ho tingueu tot emplatat, amaniu-ho amb sal gruixuda i amb una mica de vinagre agredolç.