Saltat de bolets amb salsitxes i espàrrecs verds

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Casellas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casamar

INGREDIENTS

  • 1 kg de bolets (rovellons, rossinyols...)
  • 12 salsitxes
  • 12 espàrrecs verds
  • All i julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre blanc

PREPARACIÓ

Per començar, traieu el budell de les salsitxes, agafeu la carn, feu-ne unes boletes amb les mans i salteu-les en una paella amb una mica d'oli d'oliva durant un parell de minuts.

Seguidament, afegiu-hi els espàrrecs, prèviament pelats i tallats a trossos i salteu-ho tot junt durant uns minuts.

Quan estigui tot dauradet, retireu-ho de la paella i reserveu-ho.

A continuació, a la mateixa paella afegiu-hi una mica més d'oli i salteu els bolets, prèviament netejats i tallats a trossos.

Quan estiguin rossos, torneu-hi a posar les salsitxes i els espàrrecs, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més.

Finalment, afegiu-hi l'all i julivert picat, remeneu-ho bé i ja ho podeu emplatar.