Saltat de bolets amb botifarra i mongetes del ganxet

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Josep Abril - Restaurant Xeflis - Cabrils
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • All i julivert
  • Una botifarra crua de Cabrils
  • Una botifarra negra de Cabrils
  • Un grapat de mongetes fregides amb llard
  • Mig quilo de bolets aprox.

PREPARACIÓ

Mentre netegem els bolets, fregim la botifarra crua a foc lent. L'hem de posar a la paella amb l'oli encara fred, perquè no esclati. Retirem la botifarra i en el mateix oli hi fem els bolets. Els salem i esperem que es facin. Deixem que els bolets consumeixin la pròpia aigua.
Mentre es fan els bolets, fregim les mongetes del ganxet amb llard (unes 2 cullerades) i les reservem.
Tallem les botifarres a trossos, mentre esperem que els bolets s'acabin de fer. Quan hagin perdut l'aigua, hi afegim la picada d'all i julivert, i després un got de vi i les botifarres a trossos. A última hora hi tirem les mongetes. Ho remenem una mica i ja tenim el plat acabat.

Anar al contingut