Saltat de bolets amb botifarra i mongetes del ganxet
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Josep Abril - Restaurant Xeflis - Cabrils
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- All i julivert
- Una botifarra crua de Cabrils
- Una botifarra negra de Cabrils
- Un grapat de mongetes fregides amb llard
- Mig quilo de bolets aprox.
PREPARACIÓ
Mentre netegem els bolets, fregim la botifarra crua a foc lent. L'hem de posar a la paella amb l'oli encara fred, perquè no esclati. Retirem la botifarra i en el mateix oli hi fem els bolets. Els salem i esperem que es facin. Deixem que els bolets consumeixin la pròpia aigua.
Mentre es fan els bolets, fregim les mongetes del ganxet amb llard (unes 2 cullerades) i les reservem.
Tallem les botifarres a trossos, mentre esperem que els bolets s'acabin de fer. Quan hagin perdut l'aigua, hi afegim la picada d'all i julivert, i després un got de vi i les botifarres a trossos. A última hora hi tirem les mongetes. Ho remenem una mica i ja tenim el plat acabat.
Mentre es fan els bolets, fregim les mongetes del ganxet amb llard (unes 2 cullerades) i les reservem.
Tallem les botifarres a trossos, mentre esperem que els bolets s'acabin de fer. Quan hagin perdut l'aigua, hi afegim la picada d'all i julivert, i després un got de vi i les botifarres a trossos. A última hora hi tirem les mongetes. Ho remenem una mica i ja tenim el plat acabat.