Salsa picante (Salsa picant) - Córdoba, Argentina
- Programa: Karakia
- Cuina: Lali Pagni, Martorell
INGREDIENTS
- 4 alls tendres
- llard
- 2 culleradetes de pebre vermell picant en pols
- sal
PREPARACIÓ
Trinxeu menuts els alls tendres, fins i tot la part verda del tronxo. Reserveu-los.
Desfeu el llard en una paella i torreu-hi el pebre vermell, tenint cura que no se us cremi, doncs amarguejaria.
Afegiu els alls tendres a la paella i remeneu-ho tot plegat perquè el pebre vermell s'hi barregi. Saleu-ho al vostre gust.
Després de sofregir-ho uns minuts, retireu la paella del foc i coleu-ho dins una salsera. Aboqueu-hi alguns trossets d'all tendre i ja la podeu portar a taula.
Aquesta salsa picant se sol posar a plats com el locro (vegeu-ne recepta a part) per donar-los una mica de ‘força'.
Desfeu el llard en una paella i torreu-hi el pebre vermell, tenint cura que no se us cremi, doncs amarguejaria.
Afegiu els alls tendres a la paella i remeneu-ho tot plegat perquè el pebre vermell s'hi barregi. Saleu-ho al vostre gust.
Després de sofregir-ho uns minuts, retireu la paella del foc i coleu-ho dins una salsera. Aboqueu-hi alguns trossets d'all tendre i ja la podeu portar a taula.
Aquesta salsa picant se sol posar a plats com el locro (vegeu-ne recepta a part) per donar-los una mica de ‘força'.