Salsa jalapeña (Salsa de pebrots 'jalapeños') - Nicaragua
- Programa: Karakia
- Cuina: Xavier Abraham López, Terrassa
INGREDIENTS
- chile jalapeño
- ceba
- crema de llet
- maionesa
- mostassa
- mantega
PREPARACIÓ
Poseu un cassó al foc i desfeu-hi la mantega. Afegiu-hi la crema de llet i la ceba trinxada.
Després incorporeu-hi la maionesa, una mica de mostassa i tot el chile jalapeño sencer. Remeneu-ho una mica i apagueu el foc.
Retireu el chile del cassó, trossegeu-lo ben petit i torneu-lo a incorporar a la salsa. Remeneu-ho una altra vegada i ja la tindreu a punt.
Aquesta és una salsa que s'acostuma a fer servir per amorosir la carn.
Després incorporeu-hi la maionesa, una mica de mostassa i tot el chile jalapeño sencer. Remeneu-ho una mica i apagueu el foc.
Retireu el chile del cassó, trossegeu-lo ben petit i torneu-lo a incorporar a la salsa. Remeneu-ho una altra vegada i ja la tindreu a punt.
Aquesta és una salsa que s'acostuma a fer servir per amorosir la carn.