Salsa de Nasidiè
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 4 filets d'anxova en salaó
- 1 culleradeta de vinagre de vi
- 1 cullerada de vi dolç de panses
- 1 cullerada de garum
- Pebre blanc
- Oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
1. Piqueu bé les anxoves en un morter fins que n'obtingueu una pasta homogènia.
2. Afegiu-hi la resta d'ingredients i remeneu-ho tot junt.
3. Afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva i remeneu-ho amb força per emulsionar-ho amb tota la resta i aconseguir una salsa de textura espessa.
2. Afegiu-hi la resta d'ingredients i remeneu-ho tot junt.
3. Afegiu-hi un bon raig d'oli d'oliva i remeneu-ho amb força per emulsionar-ho amb tota la resta i aconseguir una salsa de textura espessa.