Salmorejo de síndria

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Salmorejo de síndria
  • (per a 2 persones)
  • 1/2 síndria
  • 2 llesques de pa blanc
  • 2 cullerades de vinagre de xerès
  • 100 g de formatge sec d'ovella
  • 1 gra d'all
  • oli d'oliva verge extra
  • sal de Maldon

PREPARACIÓ

1.Comencem a preparar el salmorejo escaldant l'all.

2.A continuació, tallem el pa a daus i el triturem. El posem en un plat i hi afegim vinagre, i que es vagi marinant.

3.Fem daus de la polpa de la síndria i la posem al colador xinès per treure'n les llavors. Anem pitjant la polpa fins que estigui ben colada.

4.Ara piquem el gra d'all escaldat, i el posem dins el suc de síndria. També hi afegim el pa. Ho passem tot per la batedora elèctrica i aconseguirem el salmorejo amb una textura cremosa.

5.Prepararem el formatge d'ovella, que el tallarem a daus, i el marinarem amb oli d'oliva. Després muntem amb els daus una broqueta i la posem dins el salmorejo.