Salmorejo de maduixes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Salmorejo de maduixes
  • (per compartir)
  • 1 kg de maduixes
  • 4 llenques de pernil ibèric
  • 6 ous de guatlla durs
  • 1 cullerada de polpa de pebrot vermell
  • 4 llesques de pa sec
  • molla de pa sec
  • vinagre de maduixes
  • aigua

PREPARACIÓ

1. Posem una planxa al foc i col·loquem les llenques de pernil perquè es facin cruixents a foc molt lent.
2. Passem les maduixes per la liquadora per obtenir-ne el suc.
3. Afegim al suc de maduixes un raig de vinagre de maduixes, una cullerada de polpa de pebrot i el pa sec ratllat. Barregem bé tots els ingredients.
4. Tallem a trossets els ous de guatlla i els posem al fons d'uns gots amples.
5. Aboquem la barreja líquida dins dels gots i hi afegim un rajolinet d'oli d'oliva.
i hi col·loquem al damunt de tot el cruixent de pernil.