"Salmorejo" cordovès

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • "Salmorejo" cordovès
  • (per a 2 persones)
  • 1/2 kg de tomàquet madur
  • 2 grans d'all
  • 50 ml de vinagre de xerès
  • 1 tall de pernil (100 g)
  • 2 ous durs
  • 1/2 kg de pa sec
  • 200 ml d'oli d'oliva verge
  • sal

PREPARACIÓ

1.Per fer el salmorejo cordovès, esberlem el pa dins el bol. Hi afegim l'aigua que pugui absorbir el pa.

2.Tallem el pernil a dauets i un all ben fi. Afegim el tomàquet al bol i una mica de sal.

3.Hi afegim el vinagre i ho triturem tot.

4.Tallem l'ou dur i ja ho tenim preparat! Només cal que afegim l'ou dur tallat i el pernil a dauets.