Salmó fumat amb salsa tàrtara
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Rovira
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel rural "Els casals", Berguedà
INGREDIENTS
- 600 g de llom de salmó fumat
- 50 g d'ous de salmó
- 20 g de tàperes amb vinagre
- 60 g de cogombres amb vinagre
- 8 ous de guatlla
- 8 cebes tendres
- 1 dl d'oli d'oliva extra verge
- alfàbrega
- cerfull
- porradell
PREPARACIÓ
Per començar, trenqueu la closca dels ous de guatlla i poseu-los en un got.
Feu bullir aigua amb sal i vinagre, i afegiu-hi els ous. Deixeu-los coure durant 30 o 35 segons i escorreu-los. Tot seguit, escaldeu les cebes tendres amb aigua, sal i vinagre durant 30 segons i refredeu-les en un bol amb aigua amb gel. A continuació, talleu el salmó fumat en trossos i traieu-los la pell. Per acabar, emplateu-ho tot i decoreu-ho amb flor de romaní, cerfull, ous de salmó, oli d'oliva, tàperes i cogombres.
Feu bullir aigua amb sal i vinagre, i afegiu-hi els ous. Deixeu-los coure durant 30 o 35 segons i escorreu-los. Tot seguit, escaldeu les cebes tendres amb aigua, sal i vinagre durant 30 segons i refredeu-les en un bol amb aigua amb gel. A continuació, talleu el salmó fumat en trossos i traieu-los la pell. Per acabar, emplateu-ho tot i decoreu-ho amb flor de romaní, cerfull, ous de salmó, oli d'oliva, tàperes i cogombres.