Salmó fumat amb salsa tàrtara

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Rovira
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel rural "Els casals", Berguedà

INGREDIENTS

  • 600 g de llom de salmó fumat
  • 50 g d'ous de salmó
  • 20 g de tàperes amb vinagre
  • 60 g de cogombres amb vinagre
  • 8 ous de guatlla
  • 8 cebes tendres
  • 1 dl d'oli d'oliva extra verge
  • alfàbrega
  • cerfull
  • porradell

PREPARACIÓ

Per començar, trenqueu la closca dels ous de guatlla i poseu-los en un got.
Feu bullir aigua amb sal i vinagre, i afegiu-hi els ous. Deixeu-los coure durant 30 o 35 segons i escorreu-los. Tot seguit, escaldeu les cebes tendres amb aigua, sal i vinagre durant 30 segons i refredeu-les en un bol amb aigua amb gel. A continuació, talleu el salmó fumat en trossos i traieu-los la pell. Per acabar, emplateu-ho tot i decoreu-ho amb flor de romaní, cerfull, ous de salmó, oli d'oliva, tàperes i cogombres.
Anar al contingut