Salmó escalfat amb sopa de bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Simó Tomàs
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Terrani
INGREDIENTS
- 4 supremes de salmó de 200 g Per a la sopa:
- 400 g de bolets de temporada
- 1 ceba
- brou vegetal
- sal
- pebre negre mòlt
- 1 cullerada de salsa de soia
- 4 rodanxes de gingebre fresc
- oli d'oliva
- mantega
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba picada en un cassó calent amb oli.
Quan estigui daurada, incorporeu-hi els bolets nets i tallats. Quan els bolets comencin a estar tous, afegiu-hi el brou vegetal calent. Tapeu-ho i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Després, incorporeu-hi el gingebre, la sal, la salsa de soja, el pebre, les herbes i el salmó. Deixeu-ho coure uns 5 minuts fins que arrenqui el bull. Després, deixeu-ho reposar uns minuts. A continuació, emplateu el salmó en un plat soper. Afegiu una mica de mantega a la cassola on teniu la sopa de bolets i remeneu-ho. Quan la mantega s'hagi desfet, ja podreu emplatar-ho.
Quan estigui daurada, incorporeu-hi els bolets nets i tallats. Quan els bolets comencin a estar tous, afegiu-hi el brou vegetal calent. Tapeu-ho i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Després, incorporeu-hi el gingebre, la sal, la salsa de soja, el pebre, les herbes i el salmó. Deixeu-ho coure uns 5 minuts fins que arrenqui el bull. Després, deixeu-ho reposar uns minuts. A continuació, emplateu el salmó en un plat soper. Afegiu una mica de mantega a la cassola on teniu la sopa de bolets i remeneu-ho. Quan la mantega s'hagi desfet, ja podreu emplatar-ho.