Salmó escalfat amb sopa de bolets

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Simó Tomàs
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Terrani

INGREDIENTS

  • 4 supremes de salmó de 200 g Per a la sopa:
  • 400 g de bolets de temporada
  • 1 ceba
  • brou vegetal
  • sal
  • pebre negre mòlt
  • 1 cullerada de salsa de soia
  • 4 rodanxes de gingebre fresc
  • oli d'oliva
  • mantega

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba picada en un cassó calent amb oli.
Quan estigui daurada, incorporeu-hi els bolets nets i tallats. Quan els bolets comencin a estar tous, afegiu-hi el brou vegetal calent. Tapeu-ho i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Després, incorporeu-hi el gingebre, la sal, la salsa de soja, el pebre, les herbes i el salmó. Deixeu-ho coure uns 5 minuts fins que arrenqui el bull. Després, deixeu-ho reposar uns minuts. A continuació, emplateu el salmó en un plat soper. Afegiu una mica de mantega a la cassola on teniu la sopa de bolets i remeneu-ho. Quan la mantega s'hagi desfet, ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut