Salmó al forn amb patates

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 supremes de salmó
  • 1 ceba
  • llorer
  • 5 patates blanques
  • formatge
  • 1 got de llet

PREPARACIÓ

1. Escampem l'oli en una plata i anem pelant les patates.

2. Hi afegim els trossos de salmó i un polsim de sal, pebre i una mica de llorer. Després tapem el salmó amb rodanxes de ceba, ben abrigadet, com diu la nostra convidada, la Marina.

3. Tallem les patates a rodanxes i les afegim a la plata. Ratllem el formatge.

4. Barregem en un bol la llet amb mitja cullerada sopera de sal i ho aboquem a la plata. Hi afegim el formatge ratllat per sobre i tot cap al forn, a 200 graus durant 45 minuts.