Salade geitenkaas (Amanida de formatge de cabra) - Holanda

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Kelly Visser (restaurant Amsterdam) Barcelona

INGREDIENTS

  • diferents tipus d'enciams
  • escarola
  • endívies
  • cirerols
  • formatge de cabra
  • pa torrat
  • nous
  • mel
  • xips de porro
  • orenga

PREPARACIÓ

Poseu en el centre del plat unes quantes fulles de diferents enciams, escarola i endívies (al vostre gust).
Talleu els cirerols per la meitat i poseu-n'hi uns quants al voltant.
En una safata que pugui anar al forn, poseu-hi una llesca de pa torrat per persona amb un tall de formatge de cabra al damunt i, per sobre, un rajolí de mel.
Enforneu les torrades uns quants minuts fins que el formatge es fongui i la mel quedi una mica torrada.
Poseu una torrada a cada plat, sobre el llit d'enciams, i escampeu-hi unes quantes nous.
Per acabar, guarniu l'amanida amb unes quantes xips de porro i unes fulletes de julivert o d'orenga picades per sobre.

Anar al contingut