Saarullik (Bacallà) - Iginniarfik, Groenlàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Jan Frederiksen, Vic
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
- bacallà a talls
- aigua
- sal
- llorer
PREPARACIÓ
Poseu una cassola al foc amb aigua abundant, un parell de fulles de llorer i sal al vostre gust.
Netegeu els talls de peix i deixeu-los escórrer.
Poseu els talls de bacallà dins la cassola, tapeu-la i feu-los coure durant uns 5 minuts a foc suau, per evitar que els trossos de peix es trenquin. Si utilitzeu bacallà congelat, feu-lo coure una mica més de 10 minuts.
Serviu el bacallà en una safata i podeu reservar-ne l'aigua de la cocció per a qualsevol altra preparació que necessiti un brou lleuger de peix.
Netegeu els talls de peix i deixeu-los escórrer.
Poseu els talls de bacallà dins la cassola, tapeu-la i feu-los coure durant uns 5 minuts a foc suau, per evitar que els trossos de peix es trenquin. Si utilitzeu bacallà congelat, feu-lo coure una mica més de 10 minuts.
Serviu el bacallà en una safata i podeu reservar-ne l'aigua de la cocció per a qualsevol altra preparació que necessiti un brou lleuger de peix.