Rozbel-shereyia (Arròs amb fideus) - Egipte

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Souzan Barsi, Cervera

INGREDIENTS

  • arròs
  • fideus de cabell d'àngel
  • mantega
  • pebre negre
  • brou de pollastre
  • sal i oli
  • llorer

PREPARACIÓ

En una cassola amb oli i un tros de mantega, enrossiu-hi els fideus. Salpebreu-los al vostre gust i remeneu-los tota l'estona perquè no es cremin.
Al cap d'un parell de minuts, afegiu l'arròs a la cassola i remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat.
Aboqueu el brou a la cassola fins que l'arròs quedi cobert. Si no teniu brou fet, podeu coure l'arròs i fideus amb aigua i una fulla de llorer perquè hi doni gust.
Quan arrenqui el bull, tapeu la cassola i afluixeu el foc; si heu optat per coure-ho amb aigua, és el moment de treure la fulla de llorer de la cassola.
Deixeu que cogui durant uns 20 minuts. Passat aquest temps, tanqueu el foc, destapeu la cassola i remeneu-ho.
Torneu-la a tapar fins al moment de portar-ho a taula.