Rovellons amb fetge d'ànec i botifarra

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Nicolau
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona

INGREDIENTS

  • 320 g de rovellons
  • 40 g de fetge d'ànec fresc
  • 1/2 botifarra negra
  • fulles de menta
  • sal, oli i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb molt poc oli i ben calenta salteu el fetge d'ànec tallat a daus.
Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la botifarra pelada i tallada a rodanxes. Tot seguit, retireu la botifarra i el fetge, netegeu la paella d'oli i torneu a posar-hi la botifarra, el fetge, els rovellons tallats a trossos i rectifiqueu de sal i pebre. Quan els rovellons estiguin daurats, afegiu-hi unes fulles de menta i remeneu-ho tot.
I ja per acabar, emplateu aquest saltat i guarniu-lo amb una fulla de menta.