Rovellons amb fetge d'ànec i botifarra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
INGREDIENTS
- 320 g de rovellons
- 40 g de fetge d'ànec fresc
- 1/2 botifarra negra
- fulles de menta
- sal, oli i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb molt poc oli i ben calenta salteu el fetge d'ànec tallat a daus.
Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la botifarra pelada i tallada a rodanxes. Tot seguit, retireu la botifarra i el fetge, netegeu la paella d'oli i torneu a posar-hi la botifarra, el fetge, els rovellons tallats a trossos i rectifiqueu de sal i pebre. Quan els rovellons estiguin daurats, afegiu-hi unes fulles de menta i remeneu-ho tot.
I ja per acabar, emplateu aquest saltat i guarniu-lo amb una fulla de menta.
Quan estigui ben daurat, afegiu-hi la botifarra pelada i tallada a rodanxes. Tot seguit, retireu la botifarra i el fetge, netegeu la paella d'oli i torneu a posar-hi la botifarra, el fetge, els rovellons tallats a trossos i rectifiqueu de sal i pebre. Quan els rovellons estiguin daurats, afegiu-hi unes fulles de menta i remeneu-ho tot.
I ja per acabar, emplateu aquest saltat i guarniu-lo amb una fulla de menta.