Rotllets de pinya amb quallada de coco

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Òscar Pérez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 pinya
  • 120 g de sucre
  • 80 g de mantega
  • 200 ml de llet de coco
  • 1 full de gelatina
  • reducció de Malibú
  • pasta "spring roll pastry"
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Desfeu el sucre en una paella fins a aconseguir una textura de caramel.
Després, afegiu-hi la mantega i la pinya tallada a daus, i deixeu-ho coure fins que la pinya s'estovi. Un cop s'hagi refredat, tritureu-ho.

Escalfeu la llet de coco en un cassó a uns 30 graus i afegiu-hi el full de gelatina que abans haureu tingut en remull. Remeneu-ho fins que la gelatina es desfaci i deixeu-ho refredar a la nevera.

Emboliqueu la pinya triturada en un full de pasta "spring roll pastry". Talleu el rotllet que us surti en quatre rotllets petits i deixeu-los refredar a la nevera durant 5 minuts. Després, fregiu els rotllets en una paella amb oli fins que quedin ben rossos. Retireu-los de la paella i cobriu-los amb sucre.

Emplateu els rotllets en un cantó del plat. Poseu-hi la quallada de coco al costat i cobriu-ho tot amb la reducció de Malibú. Podeu acompanyar el plat amb una bola de sorbet de mojito.
Anar al contingut