Roti de patata, ou ferrat i angules
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 2 patates de la varietat Kennebec
- 4 ous
- 200 g d'angules
- oli d'oliva verge
- 2 alls
- 1 bitxo
- sal
PREPARACIÓ
Renteu les patates, peleu-les, ratlleu-les i deixeu-les sobre un drap per treure'n tota l'aigua.
Després, amaniu-les amb sal, i oli i feu-ne unes pilotes. Feu-les coure en una paella mentre les aneu aixafant amb una cullera.
Daureu els alls tallats a làmines en una cassola. Quan estiguin rossos afegiu-hi el bitxo i les angules, i salteu-ho tot.
Mentrestant, fregiu un ou en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi a sobre l'ou i al cantó les angules.
Després, amaniu-les amb sal, i oli i feu-ne unes pilotes. Feu-les coure en una paella mentre les aneu aixafant amb una cullera.
Daureu els alls tallats a làmines en una cassola. Quan estiguin rossos afegiu-hi el bitxo i les angules, i salteu-ho tot.
Mentrestant, fregiu un ou en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi a sobre l'ou i al cantó les angules.