Roti de patata, ou ferrat i angules

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Massana
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 2 patates de la varietat Kennebec
  • 4 ous
  • 200 g d'angules
  • oli d'oliva verge
  • 2 alls
  • 1 bitxo
  • sal

PREPARACIÓ

Renteu les patates, peleu-les, ratlleu-les i deixeu-les sobre un drap per treure'n tota l'aigua.
Després, amaniu-les amb sal, i oli i feu-ne unes pilotes. Feu-les coure en una paella mentre les aneu aixafant amb una cullera.

Daureu els alls tallats a làmines en una cassola. Quan estiguin rossos afegiu-hi el bitxo i les angules, i salteu-ho tot.

Mentrestant, fregiu un ou en una paella amb oli.

I ja per acabar, emplateu les patates, poseu-hi a sobre l'ou i al cantó les angules.