Rostit de pollastre
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Rostit de pollastre
- (per a 4 persones)
- 1 pollastre (2 kg)
- 15 cebes perla
- 1/2 got de vinagre agredolç
- 2 culleradetes de sucre
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 carbassó
- 2 tomàquets
- fulles de sàlvia
- olives negres mortes
- 2 bitxos picants
- pèsols
PREPARACIÓ
1. Posem una cassola al foc amb un raig d'oli i hi rostim els talls de pollastre fins que quedin ben rossos.
2. Pelem les cebes i les reservem.
3. Aboquem dins un cassó el vinagre agredolç i el sucre. Ho posem al foc i, quan sigui calent, hi afegim les cebes pelades senceres perquè es caramel¿litzin a poc a poc.
4. Preparem la bresa per coure-la: pelem i tallem els tomàquets molt petits, i tallem els pebrots i el carbassó a dauets. Ho reservem.
5. Afegim a la cassola els bitxos esmicolats i els tomàquets. Apugem el foc.
6. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem primer el pebrot verd amb un pessic de sal. Un cop marcat, l'afegim a la cassola i repetim l'operació del saltat amb el pebrot vermell i el carbassó.
7. Ara repartim per la cassola les cebes confitades i les olives mortes.
8. Quan les verduretes siguin gairebé cuites, afegim a la cassola els pèsols i ho deixem coure tot uns dos minuts.
9. Just abans de servir-ho, afegim a la cassola la sàlvia molt ben picada.
2. Pelem les cebes i les reservem.
3. Aboquem dins un cassó el vinagre agredolç i el sucre. Ho posem al foc i, quan sigui calent, hi afegim les cebes pelades senceres perquè es caramel¿litzin a poc a poc.
4. Preparem la bresa per coure-la: pelem i tallem els tomàquets molt petits, i tallem els pebrots i el carbassó a dauets. Ho reservem.
5. Afegim a la cassola els bitxos esmicolats i els tomàquets. Apugem el foc.
6. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem primer el pebrot verd amb un pessic de sal. Un cop marcat, l'afegim a la cassola i repetim l'operació del saltat amb el pebrot vermell i el carbassó.
7. Ara repartim per la cassola les cebes confitades i les olives mortes.
8. Quan les verduretes siguin gairebé cuites, afegim a la cassola els pèsols i ho deixem coure tot uns dos minuts.
9. Just abans de servir-ho, afegim a la cassola la sàlvia molt ben picada.