Rossinyols amb iogurt de cabra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Isabel Márquez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Sala
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    El iogurt és una llet fermentada que conté bactèries làctiques vives beneficioses per les funcions intestinals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • Per al brioix de rossinyols:
  • 200 g de rossinyols (o ous de reig)
  • 50 g d'aigua
  • 100 g de mel
  • 1 ou
  • 1 sobre de llevat quimic (Royal)
  • 250 g de farina
  • Altres:
  • 400 g de iogurt de cabra
  • melmelada de fruites del bosc
  • 100 g de fruita seca (nous i panses)

PREPARACIÓ

Per fer el brioix de rossinyols, poseu a bullir l'aigua amb la mel. Mentrestant, talleu els rossinyols a daus. Quan l'aigua arrenqui el bull, escaldeu els rossinyols en l'aigua amb mel, a foc mitjà durant uns 2 minuts. Seguidament, retireu els rossinyols, reserveu-ne uns quants per a l'emplatat, poseu la resta en un bol i passeu-los pel Túrmix.

A continuació, barregeu la farina amb el llevat, aboqueu la barreja al bol dels bolets passats pel Túrmix i remeneu-ho fins que quedi una pasta homogènia. Després, poseu-hi l'ou i barregeu-ho bé.

Tot seguit, poseu la massa en uns motllos petits estil plum-cake i coeu-los al forn preescalfat a 150 graus durant uns 35 minuts. Quan comproveu que estant cuits, punxant-los amb una broqueta o un ganivet, traieu-los del forn, deixeu-los refredar, desemmotlleu-los i talleu-los a daus.

Finalment, amaniu el iogurt de cabra amb un toc de mel i barregeu-lo amb el daus de brioix i la fruita seca.

I ja per acabar, serviu la barreja en una copa, decoreu-ho amb els rossinyols que heu reservat anteriorment, i acabeu-ho amb un toc de melmelada de fruites del bosc al damunt.
Anar al contingut