Rosolli (Amanida de remolatxa) - Finlàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Timo Laiho, Barcelona
INGREDIENTS
- patates
- pastanagues
- remolatxa
- anxoves
- ous durs
- mostassa
- crema de llet
- iogurt natural
- nata
- julivert
PREPARACIÓ
Reserveu el suc de les remolatxes, per donar color al plat.
Peleu les patates i les pastanagues i poseu-les a bullir. Un cop cuites, deixeu-les refredar i talleu-les.
Talleu la remolatxa i els ous durs i, en una safata, barregeu-ho tot, juntament amb una part del suc de la remolatxa i unes quantes fulles de julivert esmicolades. Incorporeu-hi els filets d'anxova.
Per fer la salsa cal barrejar la crema de llet, el iogurt, una mica de nata per muntar i una cullerada de mostassa. Remeneu-ho i, per donar-hi color, afegiu-hi una mica del suc de la remolatxa.
Aboqueu la salsa per sobre de l'amanida i serviu-la.
Peleu les patates i les pastanagues i poseu-les a bullir. Un cop cuites, deixeu-les refredar i talleu-les.
Talleu la remolatxa i els ous durs i, en una safata, barregeu-ho tot, juntament amb una part del suc de la remolatxa i unes quantes fulles de julivert esmicolades. Incorporeu-hi els filets d'anxova.
Per fer la salsa cal barrejar la crema de llet, el iogurt, una mica de nata per muntar i una cullerada de mostassa. Remeneu-ho i, per donar-hi color, afegiu-hi una mica del suc de la remolatxa.
Aboqueu la salsa per sobre de l'amanida i serviu-la.