Rosbif de vedella dels Pirineus

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Montse Ramoneda
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal vell d'Anserall, Anserall

INGREDIENTS

  • 1 kg de vedella bruneta (entrecot, peixet o rodó)
  • sal i pebre
  • Per a la guarnició:
  • 200 g de pèsols
  • 1 got de crema de llet
  • patates
  • farigola

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu la vedella i deixeu-la coure al forn en una safata durant mitja hora a 180 graus.

Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a talls prims.

Per fer el puré de pèsols, poseu en un cassó la crema de llet, les patates tallades a daus, els pèsols, la farigola i una mica de sal, i deixeu-ho coure.

Tot seguit, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel passapurés.

I ja per acabar, emplateu els talls de vedella i poseu-hi el puré de pèsols al costat.