Rosbif de vedella dels Pirineus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Montse Ramoneda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal vell d'Anserall, Anserall
INGREDIENTS
- 1 kg de vedella bruneta (entrecot, peixet o rodó)
- sal i pebre
- Per a la guarnició:
- 200 g de pèsols
- 1 got de crema de llet
- patates
- farigola
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu la vedella i deixeu-la coure al forn en una safata durant mitja hora a 180 graus.
Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a talls prims.
Per fer el puré de pèsols, poseu en un cassó la crema de llet, les patates tallades a daus, els pèsols, la farigola i una mica de sal, i deixeu-ho coure.
Tot seguit, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel passapurés.
I ja per acabar, emplateu els talls de vedella i poseu-hi el puré de pèsols al costat.
Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a talls prims.
Per fer el puré de pèsols, poseu en un cassó la crema de llet, les patates tallades a daus, els pèsols, la farigola i una mica de sal, i deixeu-ho coure.
Tot seguit, tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho pel passapurés.
I ja per acabar, emplateu els talls de vedella i poseu-hi el puré de pèsols al costat.