Roques blanques
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 200 g palets d'ametlla torrada
- 50 g de festucs
- 75 g d'albercocs secs
- 190 g de xocolata blanca
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la xocolata a desfer al bany maria en una cassola i remeneu-la.
Quan s'hagi desfet, poseu-la en un marbre i treballeu-la perquè es vagi refredant. Quan estigui a 28 graus, aproximadament, poseu-la en un bol, incorporeu-hi els palets d'ametlla, els festucs i l'albercoc i remeneu-ho. Per acabar, feu muntanyetes amb la barreja de xocolata i fruits secs i poseu-les damunt d'un paper. Deixeu-les refredar durant 10 minuts a la nevera i ja les podreu servir.
Quan s'hagi desfet, poseu-la en un marbre i treballeu-la perquè es vagi refredant. Quan estigui a 28 graus, aproximadament, poseu-la en un bol, incorporeu-hi els palets d'ametlla, els festucs i l'albercoc i remeneu-ho. Per acabar, feu muntanyetes amb la barreja de xocolata i fruits secs i poseu-les damunt d'un paper. Deixeu-les refredar durant 10 minuts a la nevera i ja les podreu servir.