Rogers amb emulsió de taronja

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona

INGREDIENTS

  • 1kg de rogers amb els fetges
  • 8 llesques de pa precuit
  • sal
  • Per a la salsa de taronja:
  • suc de 2 taronges
  • 4 cullerades d'oli d'oliva

PREPARACIÓ

Feu coure els fetges lleugerament en una paella amb oli mentre els aneu aixafant amb l'ajuda d'una forquilla.
Tot seguit, poseu una mica de fetge cuit entre dos lloms de rogers desespinats i emboliqueu-lo amb unes llesques molt fines de pa precuit. Després, fregiu-lo en una paella amb l'oli ben calent. Deixeu-lo sobre un paper absorbent per extreure'n l'excés de greix.

Per fer la salsa, desfeu una mica de sucre en una paella fins a obtenir-ne un caramel. A continuació, afegiu-hi el suc de taronja i deixeu-ho reduir una mica. Retireu la paella del foc, afegiu-hi oli d'oliva i remeneu-ho.

I ja per acabar, emplateu la salsa i poseu-hi els rogers a sobre. Podeu guarnir el plat amb herbes fresques.
Anar al contingut