Rodó de pollastre pota blava

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manel Armengol
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Major, trenta-sis, Gavà

INGREDIENTS

  • 1 pollastre pota blava de 2,5/3 kg
  • 75 g de llard d'ànec
  • 1/2 l de brou de pollastre
  • 1 got de vi ranci
  • -400 g de puré de patates
  • Per al farcit:
  • 1 ou
  • 50 g de carn picada
  • -3 prunes desossades
  • 10 g de pinyons torrats
  • 10 g de pells de taronja confitada
  • sal
  • el fetge del pollastre

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, barregeu en un bol la carn picada, els pinyons, les pells de taronja, la pruna picada, l'ou, el fetge de pollastre picat i la sal.

A continuació, poseu el farcit dins del pollastre prèviament desossat, tanqueu-lo, cosiu-lo, lligueu-lo i unteu-lo amb llard d'ànec.

Tot seguit, fregiu-lo en una cassola amb una mica més de llard.

Quan estigui daurat, afegiu-hi el vi ranci, el brou, tapeu la cassola i deixeu-ho coure al forn durant uns 45 minuts.

I ja per acabar, deslligueu el pollastre, talleu-lo a rodanxes i emplateu-lo amb el puré de patates al costat.