Roast fish de tonyina amb llenegues

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Nicolau
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de tonyina
  • 200 g de llenegues
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 gra d'all
  • sal, pebre
  • sèsam, farigola
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i l'all picat.

Quan estiguin daurats, afegiu-hi les llenegues tallades per la meitat i rectifiqueu de sal i pebre.

A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli, fregiu un tall de tonyina i quan estigui una mica daurat, retireu-lo del foc.

Tot seguit, amaniu el tall de tonyina amb una mica de sal, pebre, farigola, sèsam i un raig d'oli.

I ja per acabar, emplateu el saltat de bolets al fons del plat i poseu-hi a sobre el tall de tonyina, tallat per la meitat.