Risotto
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 100 g d'arròs arborio
- 250 cc de caldo de gallina
- 25 g de pinyons de pi
- 4 fulles d'alfàbrega genovesa fresca
- 1 gra d'all
- 1 ceba picada
- 25 g de formatge parmesà
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Sofregiu la ceba fins que sigui ben rossa.
2. Afegiu-hi els pinyons i una mica de mantega.
3. Deixeu-los daurar i afegiu-hi l'arròs.
4. Mulleu amb una mica de caldo en prèvia ebullició i remeneu, a foc suau, constantment.
5. Aneu-hi afegint caldo, fins que l'arròs estigui gairebé fet. El risotto s'ha de remenar contínuament.
6. Poseu al punt de sal, afegiu-hi l'alfàbrega, una mica d'all picat i el parmesà ratllat.
7. Baixeu el foc al mínim i acabeu de lligar fins que, en separar una mica d'arròs, el parmesà faci fils.
2. Afegiu-hi els pinyons i una mica de mantega.
3. Deixeu-los daurar i afegiu-hi l'arròs.
4. Mulleu amb una mica de caldo en prèvia ebullició i remeneu, a foc suau, constantment.
5. Aneu-hi afegint caldo, fins que l'arròs estigui gairebé fet. El risotto s'ha de remenar contínuament.
6. Poseu al punt de sal, afegiu-hi l'alfàbrega, una mica d'all picat i el parmesà ratllat.
7. Baixeu el foc al mínim i acabeu de lligar fins que, en separar una mica d'arròs, el parmesà faci fils.