Risotto amb tòfona blanca i mongeta tendra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: César Pastor
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 320 g d'arròs carnaroli
  • ratlladures de tòfona blanca
  • 2 cebes mitjanes
  • nata líquida
  • 100 g de mongeta tendra fina
  • brou d'aviram
  • vi blanc
  • parmesà ratllat
  • mantega
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli i mantega sofregiu la ceba picada.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir uns minuts.

Seguidament, poseu-hi l'arròs, remeneu-ho bé i aneu afegint-li el brou de mica en mica fins que s'evapori.

A continuació, poseu-hi la mongeta tendra tallada a rodanxes, la nata líquida, el parmesà picat i la mantega, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts.

I ja per acabar, emplateu l'arròs i poseu-hi les ratlladures de tòfona a sobre.
Anar al contingut