Risotto amb tòfona blanca i mongeta tendra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: César Pastor
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona
INGREDIENTS
- 320 g d'arròs carnaroli
- ratlladures de tòfona blanca
- 2 cebes mitjanes
- nata líquida
- 100 g de mongeta tendra fina
- brou d'aviram
- vi blanc
- parmesà ratllat
- mantega
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli i mantega sofregiu la ceba picada.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir uns minuts.
Seguidament, poseu-hi l'arròs, remeneu-ho bé i aneu afegint-li el brou de mica en mica fins que s'evapori.
A continuació, poseu-hi la mongeta tendra tallada a rodanxes, la nata líquida, el parmesà picat i la mantega, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts.
I ja per acabar, emplateu l'arròs i poseu-hi les ratlladures de tòfona a sobre.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir uns minuts.
Seguidament, poseu-hi l'arròs, remeneu-ho bé i aneu afegint-li el brou de mica en mica fins que s'evapori.
A continuació, poseu-hi la mongeta tendra tallada a rodanxes, la nata líquida, el parmesà picat i la mantega, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts.
I ja per acabar, emplateu l'arròs i poseu-hi les ratlladures de tòfona a sobre.