Rezance s makom (Tallarines amb llavors de rosella) - Eslovàquia
- Programa: Karakia
- Cuina: Pavol Sabol i Vladimir Lozinsky, Barcelona
INGREDIENTS
- Per persona:
- 40 g de tallarines (o alguna altra pasta llarga)
- 1 cullerada de llavor de rosella mòlta
- 2 culleradetes de sucre glacé
- 2 cullerades de mantega desfeta
- aigua
PREPARACIÓ
En un pot amb aigua abundant, bulliu-hi les tallarines fins que estiguin al dente, escorreu-les i poseu-les en un bol.
Barregeu-hi la mantega i la llavor de rosella. Escampeu-hi el sucre glacé per sobre i ja ho podeu servir.
Aquest plat es va servir com a postres a la taula d'en Pavol i en Vlado. A Eslovàquia, però, se serveix també com a plat principal.
Barregeu-hi la mantega i la llavor de rosella. Escampeu-hi el sucre glacé per sobre i ja ho podeu servir.
Aquest plat es va servir com a postres a la taula d'en Pavol i en Vlado. A Eslovàquia, però, se serveix també com a plat principal.